The Buar Cabin

Om stugan

Stugan har genomgått omfattande renovering senaste åren och är ungefär 65 kvm i bottenvåning och 15 kvm på övervåningen Den ser kanske liten ut på utsidan men upplevs betydligt rymligare på insidan. Här finns alla nödvändiga funktioner för en eller två familjer och passar för sällskap upp till åtta personer. Ni som vill bo på landet och uppskattar en stor trädgård kommer gilla detta ställe. 

BAD I HAV OCH SJÖ

Till salta bad i Idefjorden tar det knappt 10 minuter med bil. Badplatsen är barnvänlig med en liten sandstrand och brygga. På gångavstånd finns en enklare restaurang med uteservering, serveringstillstånd och glass. Idefjorden utgör riksgränsen till Norge så det är Norge ni ser på andra sidan.

Ni når många badplatser i skärgården på 15-20 minuters avstånd. Vi har skrivit ihop lite information om våra personliga favoritrestauranger, stränder och förslag på utflykter som ligger i stugan när ni kommer.

Vill ni ta ett litet morgon eller kvällsdopp så rekommenderar vi den närmaste badplatsen i Flöghulttjärnet. Den ligger på 3 minuters avstånd med bil. Parkera vid vägkanten och gå 12 meter på en stig, så når ni en liten långgrund sandstrand med en flytbrygga. 

Hamnen i Strömstad
Hamnen i Strömstad

KÖK

På neder plan finns ett rymligt kök som är fullt utrustat för matlagning. Här finns diskmaskin, spis, ugn, mikro, kaffekokare, vattenkokare, kyl samt mindre frys. Kaffe, te, matolja, kryddor, disktrasa, diskmedel och kökshandduk finns att använda.

Diskmaskin och gott om arbetsyta.
Diskmaskin och gott om arbetsyta.

ÖVERVÅNINGEN

På den mysiga övervåningen finns det två platsbyggda 90-sängar, en säng på 140 cm och en bäddbar puff som är 80 cm bred. Det finns ingen dörr mellan utrymmena på övervåningen. Trappan upp är brant men det finns bra stag att hålla sig i. Det är mörkläggningsgardiner i båda fönstren.


VARDAGSRUMMET

Vardagsrummet angränsar till köket och här finns en ny hörnsoffa i skinn, Smart-tv, DVD-spelare, barnfilmer, och stora skjutdörrar ut på altanen. Det finns också en ny bäddsoffa som utfälld är 144 cm bred. Hos oss är det viktigt att man trivs och känner sig hemma. Här finns inga möbler eller gamla textilier som luktar unket.

BADRUM

Badrummet är nyligen renoverat med träpanel på väggarna och det är golvvärme. Handfatsmöbeln är handgjord.

SOVRUMMET NERE

På bottenvåningen finns det ett litet sovrum med en kontinentalsäng på 140 cm. Det är nya fräscha madrasskydd på alla sängarna. Observera att sovrummet är litet och att det bara är ca 45 cm utrymme runt sängen.

Anna och Stefan Sanglert © 2021
(stuga@sanglert.se)
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!