The Blomsholm Cabin

EN PLATS ATT TRIVAS PÅ

Detta är en modern stuga med en spatunna som står redo med 38 grader året runt. Stugan har en härlig rymd med dubbel takhöjd i det kombinerade allrummet och köket. Här finns ett sovrum med dubbelsäng samt ett loft med två enkelsängar. Det finns också en bäddsoffa i allrummet.

Stugan har alla bekvämligheter såsom diskmaskin, kyl, frys och tvättmaskin. Den ligger i hörnet av vår trädgård med lummig utsikt över sjön Färingen. Det är ett vackert vassområde som utmynnar i en liten damm med fors. I trädgården finns fikabord, hoppställning och gungor.

VARFÖR BO HÄR?

Allt är nytt och fräscht och huset är utrustat för matlagning. Mikro och diskmaskin finns naturligtvis. Grillen står redo på altanen precis utanför köket och spatunnan är det bara att glida ned i.

Blomsholm är ett fornminnesområdet som ligger precis intill och här finns trevliga promenadstigar. Vi har skrivit ihop lite information om våra personliga favoritrestauranger, stränder och förslag på utflykter som ligger i stugan när ni kommer. Blomsholm ligger nära E6:an så det går snabbt att ta sig hit och lätt att ge sig ut på äventyr i Bohuslän.

För spralliga barn finns det studsmatta under det varmare halvåret, leksaker och stora ytor utomhus att röra på sig. Kubb finns att låna och det finns cyklar i de flesta storlekar.

Det är bara 10 minuter till badplatser vid havet med bil och 1 km till badplats i sjö. Sen finns ju spatunnan som ett säkert kort också.

STÄD OCH SÄNGKLÄDER

Gäster i The Blomsholm Cabin städar stugan innan avresa och tar med egna sängkläder och handdukar.

Spabad 

NYBYGGD ALTAN 

Visst är det härligt att åka ut till havet och uppleva västkusten på riktigt, men ärligt talat, svenska vädret är inte helt pålitligt. Skönt att veta att kvällen kan avnjutas genom att sjunka ned i ett varmt bad med en kall i handen. 

Köket

I köksdelen finns diskmaskin, kyl, frys, ugn, induktionshäll, kaffekokare, mikro och vattenkokare. Matolja och kryddor finns att använda.

Här finns också en snackbar med chips, dricka, glass om ni blir sugna på något gott. Snackbaren kostar några kronor och betalas kontant eller Swish.

Allrummet

Det finns en bäddsoffa och 46 tum TV med DVD-spelare och kanal SVT1/2, Barnkanalen. Det finns 100-tals filmer ni kan låna av oss varav många är barnfilmer. Det finns wifi som räcker till att surfa runt, men inte att titta på film. Leksaker ligger i soffbordet.

Barn

Det finns resesäng, skötbord, babystol, pall för badrum och juniorstol.

Resesängen med skötbord är inköpt 2020 och vi tar 200 kr per vistelse för att finansiera den. Det är en bra modell och bäddad med fluffigt täcke och kudde. Det finns plats för den i allrummet eller på loftet. Inte i sovrummet.

Sovrum

I sovrummet finns en dubbelsäng på 160 cm. Det öppningsbara fönstret vätter ut mot skogen i sydostlig riktning. Sovrummet är litet, golvutrymmet runt sängen är ca 30 cm. Det finns en garderob med galgar samt hyllplan.

Loftet

Här är det mysigt för både vuxna och barn att sova, men tänk på att trappan inte är barnsäkrad med grind. Trappan leder upp till två enkelsängar eller en dubbelsäng på 180 cm. En extra madrass eller resesäng får plats antingen här eller i allrummet.

 

Loftets räcke

Som skydd ut från loftet är ett mönster av ett par hundra meter stålvajer draget efter egen design.

Hall

I hallen finns ett skoskåp på höger sida. Sovrummet ligger till höger och badrummet till vänster. Rakt fram ligger allrum med kök och den stora altanen. Det finns mörkläggningsgardiner till alla fönster, även i allrummet.

Spatunna

På altanen kan ni avnjuta ett skönt bad i tunnan. Badet håller 37-38 grader, har inga bubblor men väl en härlig belysning.

Trädgården

Här bor ni med naturen in på knuten med stor gräsmatta, härlig altan, fikabord i skogsdungen och skogen precis bredvid. Fåglarna kvittrar ständigt och rådjur, ekorrar och grodor är flitiga besökare.

Hitta hit

Adress
Blomsholm Foss 3, Strömstad

E-post
stuga@sanglert.se

Anna och Stefan Sanglert © 2021
(stuga@sanglert.se)
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!